Honlapkészítés – Professzionális weboldal készítés vállalkozásoknak

Teljes körű weboldal készítés szolgáltatás

 

Tartalomjegyzék:
 

 

Honlapkészítés, WordPress céges weboldal illusztráció, bináris kék gömb

Honlapkészítés, honlapkovács

 

A honlapkészítés célja – miért lehet szükséged online megjelenésre?

 

Üzleti célú honlapok

Céged, vállalkozásod vásárlói körét elképzelhetetlen távlatokra nyitja az internet. A webes megjelenés ma már kötelező, ezt nem is kell mondani. Ha még halogatod, vagy már elavult a weboldalad, gondolj arra, hogy a konkurenciád nem totojázik!

 • Cégbemutató honlapok: Ha a céged elsősorban offline szerzi a megrendeléseit, és elegendő, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik, akkor is fontos, hogy legyen egy online névjegy jellegű honlapod, a cég bemutatása, elérhetőségek, nyitvatartás feltüntetése érdekében.
 • Szolgáltatás eladás weboldallal: Akár online (pl. webdesign), akár offline (pl. duguláselhárítás) a szolgáltatásod, az ügyfeleket online tudod elérni leghatékonyabban.
 • Termék értékesítés webáruházzal: Lehet ez offline termékeladás (ha fizikai boltod van) online katalógussal, vagy kizárólag online értékesítés webáruházzal.
 • Landing (érkező) oldalak: Kampányokhoz kapcsolódó, jellemzően egyoldalas weblapok, amelyek célja, hogy az érdeklődőidből vásárlókat generáljon neked.

 

Hobbi célú weboldalak

 • Hobbi honlap: Ha van egy hobbid, amibe szerelmes vagy, írhatsz erről másoknak, akiket szintén érdekel a dolog. Ha rendszeresen csinálod, még pénzt is kereshetsz vele!
 • Személyes blog: Írhatsz magadról, a munkádról, megoszthatod az utazásaidat, a receptjeidet, a problémádat, a gyereknevelés buktatóit, vagy a kisállataiddal kapcsolatos történeteket.
 • Küldetés jellegű weblap: Ha valamilyen fontos küldetést képviselsz, mint például a környezetvédelem, akkor ezt képviselheted a honlapodon keresztül.

 

Alapítványi weblapok

Az alapítványoknak feltétlenül fontos, hogy megmutassák a világnak a tevékenységüket. Így rájuk találhatnak azok, akiknek szükségük van az adott alapítvány tevékenységére, illetve az adományozás is közvetlenebb módon történhet. Az online bemutatkozással a tevékenység hitelessé válik, ráadásul az éves beszámolók közzétételének kötelezettsége is megoldható ezen a módon.

 

Egyéb, pénzszerző honlapok

 • Passzív jövedelem kialakítása online: Ha van egy klassz weboldalad, aminek a tartalmával nagy forgalmat tudsz generálni (lehet ez hobbi honlap, személyes blog, hírgyűjtő oldal, társkereső, stb.), akkor erre akár automatikus, akár célzott hirdetéseket helyezhetsz el, amiből havonta passzív jövedelem származik.
 • Online oktatási felület: A passzív jövedelem kialakításának remek módja az online tanfolyamok értékesítése, amelyek teljesen automatikusan működnek.
 • Egyéb ötlet, projekt szintű honlap: Bármilyen üzleti, vagy hobbi ötleted van, a honlappal piackutatást végezhetsz, és elkezdheted a lead-, azaz feliratkozó-gyűjtést.

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó
 

Milyen a jó honlap?

 

 • Modern külsővel rendelkezik DIVI sablonnal dolgozunk, ami a legszuperebb, egyedi megjelenést adja a honlapodnak

  A Divi-vel a weblapod külseje teljesen testre szabható, minden egyes eleme átrendezhető, egyediesíthető.
  Választhatsz az előre elkészített elrendezések közül is: https://www.elegantthemes.com/layouts/

  A Divi prémium, fizetős WordPress sablon. Megveheted magadnak ide kattintva, vagy megkaphatod tőlünk AJÁNDÉKBA – ha honlapodat velünk készítteted!

 • Reszponzív – A reszponzív, azaz mobilbarát honlap ma már alapvetés. Nem csak a változó felhasználói szokások (egyre többen interneteznek mobilról, tablet-ről), de a Google is elvárja ezt. A reszponzív megjelenést nálunk felár nélkül kapod, így weboldalad minden eszközön megfelelően fognak megjelenni.
 • Webergonómia – Ahhoz, hogy szeressenek a felhasználóid, és ne kattintsanak el azonnal a honlapodról, szükséges, hogy letisztult, átlátható, könnyen navigálható honlapod legyen.
 • Megfelelő funkcionalitással rendelkezik – a célhoz igazítva szükséges, hogy a weboldal technikailag végigvezesse a felhasználót az általad kívánt célig. Lehet ez termék-vásárlás, szolgáltatás megrendelés, pozicionálás, reklámra kattintás, cikk-olvasás, adományozás, és sok egyéb más is.

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

A honlap készítés lépései

 

Egyeztetés, árajánlat, és a közös munka elindulása

Az igényeid feltárása után árajánlatot teszünk a munkára. Ha ez tetszik neked, akkor elindulhat a közös munka. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy a megálmodott honlap tartalmát előállítod, és elküldöd nekünk.

 

Weboldal tervezés

A honlapok struktúráját többféle szempont határozza meg. A weboldal témája, célja; a célcsoportod (korosztály, nem, érdeklődési kör); a tartalmak felépítése. Célszerű már az elején átgondolni a menürendszert, a szükséges statikus oldalakat és a változó tartalmakat – a bejegyzések kategóriáit. Ha elmondod az elképzeléseidet, ezekben mind segítünk!

 

Domain regisztráció és tárhely

Ha van tárhelyed, és domain neved, akkor ezekkel dolgozunk. Ha még nincs, akkor a kiválasztásban szakmai segítséget tudunk adni, és a regisztráció néhány lépéses folyamatán is végigvezetünk.

A tárhelyeden a vállalkozásodhoz szükséges céges email címeket is létrehozzuk neked.

 

Webdesign

A honlapod külsejét elsősorban a választott WordPress sablon határozza meg. A modern sablonok ma már viszonylag rugalmasan alakíthatóak – cégünk a prémium DIVI sablonnal dolgozik elsősorban, amely flexibilitása teljes egyediséget tesz lehetővé.

A prémium sablonért nem kell fizetned, a honlapkészítés során ingyen megkapod!

 

Weboldal tartalmi elemei

A WordPress cms rendszer (tulajdonképpen a honlap motor) kiválóan kezeli a különböző média tartalmakat.

A szöveges tartalom a legfontosabb része a honlapodnak (ez nem csak a felhasználóknak, de a Google keresőnek is megmondja, miről szól a honlapod), azonban a képek, videók is egyre fontosabbak a látogatóid számára.

A tartalom előállítása a megrendelő feladata, hiszen te tudod a legjobban, hogy mit szeretnél elmondani, megmutatni a nagyközönségnek.

Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, szövegírás szolgáltatásunkat is igénybe veheted, amelynek során marketing szempontból is megfelelő minőségű tartalmat varázsolunk a honlapodra.

A tartalmaidat beillesztjük a készülő weboldalra, a megfelelő html formázásokat használva.
A honlap elkészültével lépésről lépésre megmutatjuk neked, hogyan tudod a későbbiekben magad is feltenni a friss cikkeket, információkat!

 

A weboldalad biztonsága

Számunkra kiemelten fontos a weboldalad biztonsága!

10 év tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a WordPress biztonságos, a sikeres támadások kizárólag emberi hibaforrásból erednek – ha a felépítés nem profi, vagy a fenntartás hanyag.

A honlapod biztonságáról ide kattintva is olvashatsz egy klassz összefoglalót! 

Ha ránk bízod a weboldal készítést, sziklaszilárd biztonsági alapokkal adjuk át neked a friss honlapot, és megmutatunk minden fontos teendőt (ne aggódj, nem lesz sok!), amivel honlapodat a későbbiekben is biztonságban tarthatod.

 

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, avagy seo (Search Engine Optimization) egy nagyon fontos, folyamatos feladat – ha a Google kereső első oldalára szeretnél kerülni.

Ha ránk bízod a weboldal készítést, a legjobb alapokkal adjuk át a kész weblapot.

Kaphatsz segítséget egy keresőoptimalizálás tanácsadás keretében, vagy, ha szakemberre bíznád a dolgot, egy másik megállapodás keretében ezt is meg tudjuk oldani neked.

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

A honlapod és a Google

 

A Google kereső lehet az egyik legnagyobb segítséged ahhoz, hogy a potenciális vásárlók rád találjanak.

Milyen eszközök segíthetnek ebben, és hogyan?

A céges online megjelenések legfontosabb Google kellékei:

 

Search Console / Webmestereszközök

Felületén mérhető a honlapod teljesítménye, leggyakoribb keresési kifejezései, a rámutató linkek száma és forrása, az amp oldalak teljesítménye, és még sok egyéb. Itt állíthatod be az url preferált verzióját (www vagy non-www), és az esetleges hibákról is itt kaphatsz üzenetet.
A honlapkészítés során beállítjuk ezt neked, ha kéred. Ha szükséged van folyamatos monitorozásra, de nem szeretnél ezzel foglalkozni, kérhetsz havi honlap-fenntartást is!

 

Google Analytics

Ez a felület a weboldalad látogatottsági adatait mutatja meg neked. Ha össze van kötve a weblapoddal (ezt a honlapkészítés végeztével megoldjuk neked), akkor a Google fiókodból érheted el a részletes látogatottsági statisztikákat. Ha szeretnéd, a honlapod kezelői/admin felületén is megjeleníthetünk egy egyszerűsített statisztikát, így azonnal felmérheted az elmúlt napok forgalmát, amint belépsz a honlapodra.

 

Google Ads / Adwords

A Google hirdetési felülete. Kattintás-, és licit-alapú hirdetési rendszer.

Induló vállalkozásoknak remek gyors-start megoldás, de a későbbiekben is beillesztheted az online marketing stratégiádba. Ha jól használod, remek ügyfélszerző megoldás lehet.

 

Google AdSense

Ha online passzív jövedelmet szeretnél kialakítani, a honlapod és a bankszámlád legjobb barátja a Google AdSense hirdetési rendszer, amelyben egyszerűen elhelyezheted mások hirdetéseit a honlapodon, és ezért neked fizetnek!

 

Google Cégem

Elsősorban lokális ügyfélszerzésre alkalmas Google rendszer. Célszerű regisztrálni, ha fizikai üzleted, irodád, vagy ügyfélszolgálatod is van az online megjelenések mellett.

 

Keresőoptimalizálás, keresőbarát weboldal

A keresőoptimalizálás, más néven SEO egy hosszú távú, folyamatos munka. Célja, hogy a honlapod a számodra megfelelő kulcsszavakra minél előrébb kerüljön a Google keresőben.

A seo igen összetett, sokféle eszközzel rendelkező, speciális részterülete a honlapkészítésnek.

Amennyiben a seo szempontokra már a weboldal elkészítésekor is figyelünk, úgy nagyban megkönnyítjük a későbbi keresőoptimalizálási munkákat.

Nálunk készült weblapod kiváló seo alapokkal kapod meg, és ha a későbbiekben is szükséged lenne keresőoptimalizálási munkákra, szívesen segítünk!

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

A honlapod és a közösségi média

 

Üzletágtól, célcsoporttól függően célszerű legalább egy népszerű közösségi oldalt megcélozni, és rendszeres posztokkal, ajánlatokkal bombázni a potenciális vevőköröd.

Lehet ez például a Facebook, az Instagram, a Pinterest, a Youtube – Ha bírod idővel, energiával, akkor több felületen is érdemes szerepelned.

Az elsődleges közösségi médiumot piackutatás alapján tudod meghatározni.

Ebben tud neked segíteni Közösségi média szolgáltatásunk!

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

Weboldal készítés árak

 

Ha weboldal készítőt keresel, bizonyára sok honlapot végigböngészel, és keresed a számodra legmegfelelőbb ár-érték arányú webest. Talán kiküldesz több árajánlat-kérést is.

Ezután azt fogod tapasztalni, hogy a céges honlapok (legalábbis a tapasztaltabb, minőségi szakemberektől) megközelítőleg 100.000 Ft-tól indulnak, és cégtől, honlaptól függően a csillagos égig tart az árazás.

Egyúttal látni fogod, hogy azonos árajánlat-kérésre is borzasztóan eltérő árakat kapsz majd a különböző honlapkészítő cégektől.

Végül feltehetőleg a számodra megfelelő, személyre szabott kommunikáció lesz a döntő, az árazás mellett.

Segítségképpen, útmutatóként összeállítottuk neked a legnépszerűbb igényekből összeállított weblap készítés csomagokat, amiket IDE KATTINTVA megnézhetsz.

Cégünknél lehetőség van egyedi árajánlatkérésre is, amelyben egy közös egyeztetés során személyre szabott árat ajánlunk Neked, így nem kell elveszned az ajánlatok mögött rejtőző szakmai kifejezésekben.

A honlapkészítésre az árajánlat ingyenes – kattints ide, és írd le nekünk, mit szeretnél!

 

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

Webáruház készítés

 

Ha online szeretnél értékesíteni, a webáruház készítésben is tudunk neked segíteni.

Ha egyelőre egy blogot, vagy cégbemutató weboldalt szeretnél, a WordPress akkor is remek választás, hiszen a jövőben bármikor webáruház modul csatolható hozzá, így nem szükséges újraépíteni a teljes online birodalmadat.

 
Honlapkészítés - Honlapkovács elválasztó logó

 

Honlap fenntartás

 

A weblap elkészültével megtanítunk arra, hogyan tudod felhasználóként kezelni a honlapodat. Lépésről-lépésre leírásban megkapod a frissítés és biztonsági mentés lehetőségeit, és megmutatjuk, hogyan tudod egyszerűen frissíteni a tartalmad, akár napi szinten.

Ha mégis úgy döntenél, hogy egyáltalán nem szeretnél ezzel foglalkozni, a honlapfenntartás szolgáltatás keretében megoldjuk neked!

 

 

Ha úgy gondolod, másnak is hasznos lehet, OSZD MEG:

Share

 

Maradt még kérdésed? Kattints ide, és írd meg nekünk!

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. További információ View more
Cookies settings
Elfogadom
Adatkezelés
Privacy & Cookies policy
Save settings
Cookies settings